SARAH BRIGHTMAN в Арена Армеец

Авто новости.

Най-продаваното женско сопрано в света – SARAH BRIGHTMAN, пристига в София с грандиозен концерт на 12 ноември в Арена Армеец. Събитието е част от световното турне на SARAH–Greatest Hits Tour.

SARAH BRIGHTMAN е звезда от международен ранг, адмирирана за своя зашеметяващ вокален диапазон (над три пълни октави), както и за впечатляващите си актьорски и танцови изяви. С над 30 милиона продадени копия в цял свят и 11 албума, изпълнителката на вечните “Time to say goodbye” в дует с италианския тенор Андреа Бочели и “The Phantom of the Opera” с Антонио Бандерас, има несравними постижения и отличия и е всепризната като един от най-значимите артисти на нашето време. SARAH е и първият и единствен артист, поканен два пъти да изпълни химните на Олимпийските Игри – “Amigos Para Siempre” с José Carreras (Барселона, 1992) и “You and Me” с Liu Huan (Пекин, 2008).

Аз не съм мечтател. Аз съм преследвач на мечти.“ – споделя SARAH за себе си. И това не са просто думи – вече над 30 години талантливата британка безспирно и страстно преследва артистичните си цели в търсене на нови креативни измерения в музиката. Освен с магнетичния си и удивителен глас, SARAH е известна и с красивите си музикални спектакли, потапящи в удивително и неповторимо изживяване.

Автор /


Други постове