Социална мрежа за богати

Авто новости.

Ако разполагате с 9000 свободни долара, ако Фейсбук и Гугъл+ не ви удовлетворяват, защото всички са там, ако търсите богати съмишленици, вашето място се казва The Netropolitan Club.

Създадена от американеца Джеймс Тучи-Питърс, Netropolitan изисква от своите членове не само да бъдат богати, за да се присъединят, а да останат такива, за да продължат да ползват услугите й. Началната такса за присъединяване е 6000 долара, а всяка година се плаща вноска в размер на 3000 долара, за да продължите достъпа си. Има и минимално изискване за възраст – 21 години. Задължително трябва да използвате истинското си име, да пишете само на английски и да не изнасяте информация за членовете извън мрежата. Забранено е правенето на скрийншотове. Всичко това е с идеята да се поддържа ексклузивен и ограничен характер.

Достъпът до мрежата на външни лица е ограничен.

Netropolitan не казва какъв е броят на абонатите й, но твърди, че още при стартирането си има няколко стотин членове. Мрежата се хвали още, че интересът е толкова голям, че малко след като заработили за първи път, сървърите блокирали и се наложило да бъдат ъпгрейднати.

Автор /


Други постове