Скуби-Ду и Мистерията на пирамидата в София

Авто новости.

Eдин от най-известните детски спектакли”Скуби-Ду и Мистерията на пирамидата” пристига в София през следващата година. Комедийното шоу ще се проведе в зала 1 на НДК на 21 февруари от 19 часа.

Какво ще можете да видите в “Скуби-Ду и Мистерията на пирамидата”:

Скуби-Ду, Шаги, Фред, Велма и Дафни пристигат в Египет, за да разрешат загадката около пирамидата на фараон Хатчепсут. Изглежда лесна задача, но героите трябва да се изправят срещу мистериозни мумии, както и яростта на фараона, който превръща всеки, осмелил се да приближи пирамидата в камък!

Спектакълът е поставен за пръв път през 2012 година, след суперуспешното турне на предишното шоу Скуби-Ду и the Pirate Ghosts. То е обиколило Европа (Франция, Великобритания, Ирландия, Полша, Гърция, Литва и мн.други) и е гледано от над 900 000 души.

Билетите за спектакъла “Скуби-Ду и Мистерията на пирамидата” в зала 1 на НДК на 21 февруари 2015 г. са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly от днес – 17 септември. Ценовите категории са от 20 до 65 лева, в зависимост от местоположението в залата. Има и ограничен брой VIP места, които са на цена 80 лева.

Автор /


Други постове