Планирано спиране на водата днес!

Авто новости.

На 24 септември 2014 г. (днес), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на   бул. „Цар Борис“ III в кв. „Княжево”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Цар Борис“ III от ул. „10-ти километър“ до OMV, ул. 601, ул. 600, ул. „Мала кория“ от бул. „Цар Борис“ III до ж.п. прелеза, ул. „10-ти километър“, ул. „Стойно Бачийски“ от №120 до №138.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Балевица“ в  с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Балевица“.

Във връзка с направа на връзки на новоизграден уличен водопровод на   ул. „София“ вгр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „София“ от ул. „Иванянско шосе“ до конна база Хиподрума, ул. „Чавдарица“, ул. „Васил Петлешков“, ул. „Петко Каравелов“, ул. „Ангел Кънчев“, ул. „Кочо Честименски“, ул. „Хан Аспарух“, ул. „Горски път“ от ул. „София“ до ул. „Перуника“, ул. „Перуника“, ул. „Райна Княгиня“, ул. „Авлига“ от ул. „София“ до ул. „Перуника“, р-т Балканика , конна база Хиподрума.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на   ул. „Синьото езеро“ в кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Синьото езеро“ от ул. „Дон“ до ул. „Гръстниче“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на   ул. „Любимец“ №25 в кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Любимец“ от №25 до №27.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на   ул. „Снежанка“ №18 в кв. „Славовци“, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Искърско дефиле“, ул. „Снежанка“, ул. „Летец“, ул. „Липите“, ул. „Победа“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклионение на   ул. „Стара планина” № 9 в Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Стара планина” от ул. „Париж” до ул. „Георги С. Раковски” и ул. „Париж” от ул. „Стара планина” до ул. „Росица”.

Във връзка с ремонтни дейности на бл. 216  в кв.  „Фондови жилища, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
бл. 209, бл. 210 и бл. 216.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на    ул. 5010 в  кв. „Гара Искър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 5010 №1.

На 25 септември 2014 г. (четвъртък) във връзка с реконструкция на водопровод по ул. “Балканска” в с. Клисура , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
с.  Клисура.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Дунав“ в  район „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Дунав“ между от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Ангиста“
ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ от ул. „11-ти август“ до ул. „Чумерна“
ул. „Ангиста“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Сливница“
ул. „Чумерна“ от ул. „Св.Св.Кирил и Методий“ до ул. „Ангиста“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Андонов“ кръстовището с ул. „Професор Вера Мутафчиева“ в кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Професор Вера Мутафчиева“ от №2 до ул. „Иван Андонов“ и ул. „Иван Андонов“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. “Стара река” №6 в с. Кривина , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
с. Кривина.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Панайотов“ №3 в жк. „Свобода“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Петър Панайотов“ от №12 до бул. „Рожен“.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод и диагностика с уред „Кобра“ на ул. „Тодор Гаджов“ в с. Локорско , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Локорско.

Във връзка с ремонтни дейности на ул. „Герганица“  в кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в на адрес:
ул. „Десислава“ от ул. „Терелик“ до №9 и ул. „Терелик“
ул. „Герганица“ от ул. „Орешарска“ до ул. „Байкал“
ул. „Орешарска“ от „Герганица“ до ул. „Севастократор Калоян“, ул. „Скакавица“.

 

Информация: sofiyskavoda.bg

 

Тагове:     , ,

Автор /


Други постове