Планирано спиране на водата в понеделник!

Авто новости.

На 20 октомври 2014 г. (понеделник), във връзка с възстановяване на съществуващ уличен водопровод на ул. „Момина сълза” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :
ул. „Мамина сълза”, ул. „Спътник” , ул. „Блян”
по ул. „София” от ул. „Космонавт” до ул. „Иванянско шосе”, ул. „Еделвайс”, ул. „Морава”, ул. „Люляк”
по ул. „Ангел Каралийчев” от ул. „София” до ул. „Николай Некрасов”
по ул. „Николай Некрасов” от ул. „Иванянско шосе” до ул. „Невен”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. 506 кв. „Христо Ботев”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 509, ул. „Георги Спасов”, ул. „Мими Балканска”, ул. „Владимир Минков – Лотко”.

Във връзка с пресвързване и прекъсване на стари сградни водопроводни отклонения до бл. 304  жк. „Дружба” ІІ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 304, бл. 314,бл. 315.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод и пресвързване на сградни водопроводни отклонения на  ул. „Захари Зограф” кв. „Драгалевци”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Захари Зограф” от ул. „Крушова градина” до ул. „Свети Горазд”.

Във връзка с подмяна на водомерни възли на  ул. „Кореняците” и ул. „Полковник Стойно Бачийски” кв. „Княжево” , се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”:
от 11:00 до 12:30 часа
по ул. „Кореняците” от ул. „Арбанаси” до ул. „Княжевска”
по ул. „Всеволд Гаршин” от ул. „Евлия Челеби” до №6А
от 9:30 до 10:30 часа
по ул. „Полковник Стойно Бачийски” от ул. „Седянка” до ул. „Княжевска”.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на  ул. „Шипка” кв. „Кубратово”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Христо Ботев”, ул. „Иван Вазов”, ул. „Железопътна”, ул. „Черковна”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционна програма за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крушите” с. Долни Лозен , се налага спиране на водоподаването от 8:30  до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Варовита”, ул. „Маркова ливада”, ул. „Крушите”, ул. „Светлина”, ул. „Дивано”.

 

 

Информация: Софийска вода

Тагове:     , ,

Автор /


Други постове