“Карибски пирати” през 2016-та!

Авто новости.

Новата серия на “Карибски пирати” ще тръгне по кината лятото на 2016-та година, поне така е запланувано. Джони Деп отново ще се превъплати в ролята на Джак Спароу. Режисьори на новата серия са норвежците Хоаким Рьонинг и Еспен Сандбърг. Те станаха популярни с историческа драма “Кон-Тики” и според слуховете именно работата им по тази лента (чието действие, подобно на “Карибски пирати”, се развива отчасти в открито море) е причината те да бъдат избрани от началството на Уолт Дисни.

Официално е потвърдено и името на 5-та сери: “Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории” (“Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”)

Ето какво заяви Брукхаймър по време на интервю за новия си филм “Избави ни от злото”:

“Този път няма да има плеяда от демонични същества. Връщаме се към корените на франчайза. Не винаги трябва да правиш по-голямо и по-скъпо продължение. Сега искаме да направим един праволинеен пиратски филм, който ще предложи още повече от света на Джак Спароу.”

Има слухове, че небеизвестния Бермудски триъгълник ще играе важна роля в сюжета на “Карибски пирати 5”, но както може да се очаква от Уолт Дисни все още не коментират темата.

 

 

Тагове:     , , ,

Автор /


Други постове