Без вода в петък

Авто новости.

На 19 септември 2014 г. (петък), във връзка с ремонт на уличен водопровод до  бл. 603 жк. „Люлин” VІ, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жк.  „Люлин” VІ бл. 603, бл. 609, бл. 666, бл. 667, бл. 668, бл. 669, бл. 785
по бул. „Джавахарлал Неру” от бул. „Панчо Владигеров” до ул. „Индира Ганди”
бул. „Панчо Владигеров” №20.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еделвайс” кв.  „Кумарица” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хаджи Димитър”, ул. „Летец”, ул. „Иван Вазов”, ул. „Искърско дефиле”.

Във връзка с направа на временен водопровод на ул. „Ропотамо” гр.  Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ропотамо” от ул. „Тинтява” до ул. „Цар Самуил”, ул. „Руй”, ул. „Сакар”.

Във връзка с направа на връзка на новоизграден уличен водопровод на ул. „Зорница” кв. „Михайлово” гр.  Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Михайлово” –  ул. „Зорница”
по ул. „Никола Вапцаров” от ул. „Излет” до ул. „Александър Стамболийски”, ул. „Излет”, ул. „Гоце Делчев”, ул. „Дамян Груев”, ул. „Йордан Йовков”, ул. „Иглика”, ул. „Алеко Константинов”, ул. „Любен Каравелов”, ул. „Димчо Дебелянов”, ул. „Пенчо Славейков”, ул. 7, ул. „Христо Ясенов”
по  ул. „Александър Стамболийски” от ул. „Никола Вапцаров” до ул. „Христо Смирненски”, ул. „Захари Стоянов”, ул. „Родина”, ул. „Георги Бенковски”, ул. „Персенк”
по ул. „Коста Паница” от ул. „Персенк” до ул. „Княз Борис” І.

Във връзка с направа на временен водопровод на ул. „Цар Симеон” гр.  Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Цар Симеон” от ул. „Републиканска” до ул. „Тинтява”, ул. „Славейче”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 94  кв. „Суха река”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 94 и бл. 94А.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 47  кв. „Враждебна”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 47.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Живко Николов” кв. „Редута”, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Живко Николов” от ул. „Юндола” до ул. „Кобилино бранище”.

Тагове:     , ,

Автор /


Други постове